Ecuri Cosmetics pmu

Permanente make-up

Wat is permanente make-up?

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen.

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling.

Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u dagelijks veel tijd.

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw Ecuri specialiste in goede handen. Uw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Ecuri methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.

Betrouwbare apparatuur

Uw specialiste werkt met de Derma medical van Ecuri, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De ‘Intelligent’ is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij uw Ecuri specialiste volledig veilig is.

De mogelijkheden van permanente make-up

Permanent Make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood.

Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw Make-up blijft perfect.

Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer, hierna kan het iets vervagen.

Hoe wordt Permanent Make-up aangebracht?

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak apart. Uw specialiste werkt met de methode van Ecuri. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten van Ecuri zijn kleurvast en worden niet na verloop van tijd rood of blauw.

Veilig en Betrouwbaar

Uw specialiste werkt met pigmenten van Ecuri. Deze pigmenten staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn allen goedgekeurd en veilig. Als enige kunnen deze pigmenten, indien nodig, bij lippen en wenkbrauwen geheel worden verwijderd. Wilt u er later toch vanaf, geen probleem, dat is mogelijk. Uw specialiste heeft een gedegen opleiding gevolgd en wordt steeds bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken. Zij werkt met het geavanceerde Ecuri apparaat dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelooflijk secuur.

foto lipliner
eyeliner

Wat zijn de mogelijkheden ?

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan de Ecuri Methode haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit ‘nagenoeg onzichtbaar’ worden hersteld. Uw specialiste maakt geen gekleurde blokken maar creëert een mooie natuurlijke wenkbrauw.

Eyeliners

Permanent Make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met de Ecuri Methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdige uitstraling geven. Eventueel kan er een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lenzendragers is Permanent Make-up een uitkomst.

Ogen

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Lipliners

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken.

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.

Full Lips

Dit is een techniek waarbij de lippen volledig gepigmenteerd worden met de kleur die u wenst, van naturel tot felrood.

Voordelen permanente make-up (PMU) zetten

U bespaart tijd

U ziet er altijd verzorgd uit

Nooit meer uitgelopen make-up

U hoeft zich nooit meer zorgen te maken om uw make-up

Klik op de volgende link als u informatie wilt over de risico’s van permanente make-up: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Wenkbrauwen 3D mesjestechniek

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van permanente make-up is geen apparatuur nodig. Er is een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt.
De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet
van echt te onderscheiden.
Direct een verbluffend resultaat.
Bij deze techniek worden
met het mesje kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot een jaar mooi.
De hairstroke mesjes techniek wijkt af van de
gebruikelijke werkwijze van permanente make-up maar heeft een schitterend natuurlijke look.

chaos
ggd_logo2

GGD-vergunning

De Salon is goedgekeurd door GGD IJsselland en is in het bezit van een vergunning, u kunt hierdoor er zeker van zijn dat de salon volgens de opgestelde Hygiënerichtlijnen werkt.

Alle pigmenten en apparatuur van Ecuri zijn GGD goedgekeurd.

Wenkbrauwen voor en na de behandeling:

IMG-20160830-WA0000
IMG-20160830-WA0004